У Львові відбудеться круглий стіл на тему: «Актуалізація сьогоденних потреб суспільства та їх задоволення за допомогою технологій»

ib_header

Захід відбудеться 19 лютого у залі засідань Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації з 11:00 до 13:00.

Круглий стіл ініційований оргкомітетом Всеукраїнського конкурсу “Інноваційний Прорив” й збере провідних експертів столиці та регіону для обговорення нагальних потреб суспільства у поточних умовах та шляхів їх задоволення за допомогою технологічних розробок.

На заході заплановані виступи Небожук Олександри, директора департаменту освіті і науки Львівської обласної державної адміністрації, Крамаренко Руслана, президента Київського Благодійного Товариства, Чайки Ростислава, засновника Lviv Startup Club, Опацької Софії, директора Львівської Бізнес Школи УКУ та ін.

Реєстрація на круглий стіл обов‘ язкова і проходить онлайн за посиланням >>

«Інноваційний прорив» – це перший масштабний проект, націлений на розвиток технологічного бізнесу в Україні, кінцевою метою якого є залучення фінансування для низки відібраних у процесі конкурсу ідей та проектів українських розробників, вчених та підприємців. Цього року конкурс проводиться вже вшосте.

«Інноваційний прорив – 2015» проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України та Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України.

У цьому році до участі у конкурсі запрошуються розробники проектів у наступних категоріях: ІТ, телекомунікації та засоби зв’язку (ПО, мобільні додатки); Засоби по боротьбі з дезінформацією та укріпленню ролі соціальних медіа у вирішенні суспільних проблем; Енергозберігаючі та “зелені” технології; Технології і розробки для сил АТО.

Контактна особа – Новгородська Олена e-mail:  ; тел. :   +38 067 679 54 20

Поділитися: