«Інноваційний Прорив» — найбільш масштабний конкурс інновацій в Україні!

DSC_2374

Конкурс «Інноваційний прорив» проходить вперше цього року. Тільки за місяць існування конкурсу було одержано понад 100 заявок на участь. Слід сказати, що тільки презентацію в Києві відвідало більше 250 чоловік, що показує достатньо високий рівень заходу. До того ж, не всі із запрошених змогли приїхати на презентацію до Києва. Організатори конкурсу щодня одержують величезну кількість дзвінків і листів, кількість заявок на участь росте з кожною годиною.

Володимир Сиротін, почесний голова наглядової ради Благодійного фонду «Новая Страна», а також голова конкурсної комісії «Інноваційного прориву», розповів про глобальніше завдання конкурсу: «Наше головне завдання – за допомогою нових технологій знижувати енергоємність в цілому нашої держави. В першу чергу, це стосується нафти і газу. Україна витрачає мільярди доларів на закупівлю енергетичних ресурсів, що не дає можливість зітхнути нашій економіці і реально розвивати її швидшими темпами. А швидкими темпами розвивати нашу економіку ми можемо тільки за допомогою інновацій, за допомогою нових технологій. І ми всі розуміємо, що сильна економіка, розвинена економіка – це і є реальна незалежність».

На сьогодні організатори «Інноваційного прориву» упевнені в тому, що конкурс дійсно допоможе Україні сформувати платформу для розвитку і впровадження інновацій.

Організатори конкурсу — Центр високих технологій і інновацій за підтримкою благодійного фонду «Новая страна» і Ernst&Young. Партнери проекту: тижневик «Коментарі», BayView Innovation, «Аргументи і факти в Україні», «Комсомольська правда в Україні», «Перший Національний», «Перший Діловий», «П’ятий канал», українська пошукова система «МЕТА» і інформаційне агентство «ЛІГАБізнесІнформ».

Поділитися: