Закінчився прийом заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі «Інноваційний прорив – 2015»

news-visual-2009-05-22

Заявки на інноваційні проекти приймалися на сайті конкурсу починаючи з 12 січня, а 31 березня 2015 року реєстрацію закінчено. Кращі проекти будуть представлені венчурним інвесторам України та США, а переможець отримає можливість розвитку свого проекту в бізнес-інкубаторі Happy Farm.

Місія Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив-2015» – створити попит і пропозиції на інноваційні рішення та проривні технології на рівні суспільної свідомості та способу життя.

У цьогорічному конкурсі взяли участь підприємці, розробники, студенти, вчені – автори інноваційних ідей та проектів, які хочуть побудувати бізнес на основі своїх інноваційних рішень і потребують розвитку і підтримки своїх проектів.

Проекти були представлені у наступних категоріях:

  1. ІТ, телекомунікації та засоби зв’язку (ПО, мобільні додатки);
  2. Засоби по боротьбі з дезінформацією та укріпленню ролі соціальних медіа у вирішенні суспільних проблем;
  3. Енергозберігаючі та «зелені» технології;
  4. Технології та розробки для сил АТО.

Сьогодні проекти передані на розгляд Експертному комітету. Заключний етап конкурсу пройде в режимі on-line і складатиметься з півфіналу та фіналу.

Переможці півфіналу будуть запрошені в бізнес-інкубатор Happy Farm 15 квітня на навчальну Програму в рамках конкурсу «Інноваційний прорив – 2015». Учасники цієї Програми отримають можливість пройти серію навчальних модерацій від видатних експертів у сфері IT-технологій, бізнес-інжинірингу, UI/UX дизайну.

Переможці конкурсу «Інноваційний прорив-2015» будуть визначені 24 квітня.

Поділитися: