Всеукраїнський конкурс «Інноваційний Прорив-2013» визначив переможців

_DSC5873

25 листопада 2013 року Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив-2013 » провів Road-show інноваційних проектів — фіналістів конкурсу.

Road-show відбулося у форматі живої презентації (пітчинг) проектів самими розробниками перед потенційними інвесторами та експертним журі. У результаті було визначено переможців конкурсу , церемонія нагородження яких відбулася ввечері того ж дня в готелі Radisson Blu Podil.

Цього року організаторами конкурсу було передбачено 7 номінацій.

Переможцями конкурсу стали:

«Краща інновація для Києва» — «Переробка пластикових відходів в дизельне паливо»
Grand Reserve — «Біотехнологічний спосіб очищення води від нафтових забруднень»
«Кращий молодіжний проект» — «Створення рівних можливостей для сліпих і слабозорих людей»
«Краща інноваційна ідея» — «Розчленовані інтерфейси»
«Інноваційний потенціал України» — «Контраст — нове слово в боротьбі з корозією металів»

Також в 2013 році з’явилася ще одна нова номінація «Кращий проект в області альтернативних джерел енергії». Переможцем у цій номінації став проект «Лавина : енергія для всіх». Цей проект отримав сучасний гаджет і бізнес – план свого проекту, а також підтримку в його просуванні від норвезької компанії «Норронт» та української компанії «Арлен».

Головним переможцем конкурсу «Інноваційний прорив- 2013» став проект Droid Translator , який отримав приз від генерального партнера конкурсу – програму розвитку свого проекту в бізнес- інкубаторі Happy Farm. Droid Translator — це автоматичний синхронний голосовий перекладач.

Програма розвитку проекту в інкубаторі Happy Farm передбачає навчання і менторську підтримку кращих зарубіжних експертів – успішних серійних підприємців та венчурних інвесторів, а також стажування в США.

Поділитися: