Відкрито прийом заявок для п’ятого ювілейного сезону конкурсу «Інноваційний Прорив-2013»

DSC_0056

Інноваційні проекти приймаються з 26 серпня по 25 жовтня на сайті конкурсу. Кращі проекти будуть представлені венчурним інвесторам України та США, а переможці отримають можливість розвитку свого проекту в бізнес-інкубаторі Happy Farm і грошовий приз від CRDF Global.

Компанія Global Management Challenge Ukraine оголошує про старт нового сезону Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний Прорив-2013». До участі в конкурсі запрошуються підприємці, розробники, студенти, вчені – автори інноваційних ідей та проектів, які хочуть побудувати бізнес на основі своїх інноваційних рішень і потребують розвитку і підтримки своїх проектів. Серед партнерів конкурсу — Happy Farm, Ernst & Young, CRDF Global, Startup AddVenture.

Цього року конкурсні роботи приймаються за чотирма основними напрямками:

IT та телекомунікації: додатки, social media, робототехніка, та ін; енергетика, альтернативні джерела енергії; медицина, біотехнології та фармація; екологія та ресурсозбереження. Також передбачена категорія «інше», яка об’єднує проекти, що не відповідають основним напрямам.

Конкурс пройде в шість основних етапів:

  1. З 26 серпня по 25 жовтня 2013 року. Подача заявок на участь у конкурсі авторами інноваційних ідей та проектів на сайті конкурсу ukrinnovation.com.
  2. Вересень – жовтень 2013 року. Проведення круглих столів, присвячених проблематиці розвитку інноваційної діяльності в Україні, в шести містах — Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Харкові, Тернополі за участю представників бізнесу, влади і найбільших ВНЗ країни.
  3. 28 жовтня 2013. оголошення півфіналістів, відібраних експертним комітетом конкурсу.
  4. 5 листопада 2013. Проведення навчальної програми для півфіналістів конкурсу, складання ними Executive Summary (зведеного резюме проекту за стандартами Кремнієвої Долини).
  5. 18 листопада 2013. Оголошення фіналістів конкурсу, відібраних міжнародним експертним комітетом на підставі наданих Executive Summary.
  6. 25 листопада 2013. Road Show – презентація проектів-фіналістів перед інвесторами, визначення переможців. Урочиста церемонія нагородження переможців.

Для проектів конкурсу «Інноваційний Прорив-2013» передбачено 6 номінацій: «Інноваційний прорив-2013»; «Краща інновація для Києва»; «Інноваційний потенціал »; Grand Reserve,« Краща інноваційна ідея »(серед студентів); «Кращий молодіжний проект» (серед школярів).

Переможець конкурсу отримає головний приз – програму розвитку свого проекту у бізнес-інкубаторі Happy Farm, а також грошовий приз від CRDF Global. Крім того, всі конкурсанти отримають можливість взяти участь у першій freemium стартап-конференції Східної Європи Startup AddVenture, яка відбудеться в Києві 4-5 грудня за підтримки одного з самих великих венчурних фондів США 500Startups.

Поділитися: